Bij De Onderdelendienst leveren we van elk merk alleen originele onderdelen. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en dat kunnen we alleen garanderen met onderdelen die door de merkfabrikanten zijn voorgeschreven.

Voor u betekent dit dat u werkt met originele onderdelen die altijd in één keer passen. Hierdoor kunt u het meest efficiënt werken en verspilt u niet onnodig uw kostbare tijd.

Voor uw klanten is het fijn om te weten dat er altijd origineel materiaal wordt gemonteerd. Op die manier behoudt de auto de kwaliteit, de waarde en heeft uw klant twee jaar garantie op de onderdelen die zijn vervangen. Als de auto nog fabrieksgarantie heeft, zijn originele onderdelen zelfs een voorwaarde voor het behoud van deze garantie.

Economy Parts

Speciaal voor auto’s van vijf jaar en ouder bieden we ook Economy Parts. Het Economy Parts assortiment omvat veel voorkomende slijtagedelen zoals remblokken en -schijven, geluiddempers, startaccu’s, pollenfilters, wisserbladen en schokdempers. Deze delen voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitseisen van de fabrikant, maar hebben een licht gewijzigd ontwerp of materiaal. Daarmee zijn de onderdelen voordeliger en met dezelfde garantie een slim alternatief voor auto’s op leeftijd.

Voor uw mensen in de werkplaats werkt het allemaal prettig. Het materiaal is altijd compleet en past perfect. En het functioneert zoals het behoort. Daarnaast bieden we eventueel technische ondersteuning en leveren we eventueel het noodzakelijke gereedschap. Dat scheelt tijd en ergernis bij de montage.

Originele accessoires

Naast originele onderdelen kunt u via De Onderdelendienst ook originele accessoires kopen, zoals; trekhaken, fietsendragers, dakkoffers en wielen sets.

Zo is er veel keuze op het gebied van accessoires die aan de buitenzijde van de auto kunnen worden toegevoegd of vervangen, maar ook voor de binnenzijde van de auto zijn er tal van accessoires die kunnen bijdragen aan comfort, veiligheid en of rijplezier.

Speciaal gereedschap

Het kan gebeuren dat je als universeel autobedrijf vanuit bijvoorbeeld erWin wordt geadviseerd om speciaal gereedschap te gebruiken om een reparatie uit te voeren. Wanneer erWin, het elektronische reparatie- en werkplaats- informatiesysteem, dit aangeeft kun je op een aantal manieren speciaal gereedschap bestellen:

1. De Onderdelendienst; Neem contact op met een van De Onderdelendiensten en bespreek de mogelijkheden.    

2. Pon’s Automobielhandel B.V; neem contact op via telefoonnummer 033 – 4949 252 of stuur een e-mail naar werkplaatsuitrusting@pah.nl.

Voor meer informatie betreffende werkplaatsuitrusting of speciale gereedschappen kun je de catalogus bedrijfsinrichtingen en speciale gereedschappen raadplegen; zie: erwin.volkswagen.de. Via het volgende scherm kom je bij de catalogus terecht:

Originele onderdelen zijn beter dan imitatie
© 2024 - De Onderdelendienst