Onderdelen bestellen bij De Onderdelendienst heeft een aantal voordelen. Die zetten we graag nog even voor u op een rijtje in onze 7 sterke punten:

7 sterke punten van De Onderdelendienst

1. Eén adres voor zes merken

U bestelt eenvoudig de onderdelen voor zes verschillende merken. De Onderdelendienst levert het complete assortiment voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. U hoeft dus niet meer te zoeken en ziet online meteen wat de voorraad is. Dat scheelt u veel tijd.

2. Originele onderdelen

Uw klanten kiezen bewust voor een automerk en dan is het fijn dat u ze kunt garanderen dat alleen originele onderdelen worden gemonteerd. Dat biedt zekerheid in kwaliteit en montagegemak. En op alle onderdelen bieden we twee jaar garantie. Daarnaast bieden we ook Economy Parts; onderdelen met een fabriekskwaliteit speciaal ontworpen voor auto’s ouder dan 5 jaar. Deze delen zijn tevens voordeliger dan de originele onderdelen en dankzij dezelfde garantie een passend alternatief.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

3. Snelle en stipte bezorging

Uw klanten hebben meestal haast en zelf wilt u een vlot werkproces in uw werkplaats. De Onderdelendienst helpt u daar graag bij. Wat u ’s ochtends bestelt, krijgt u ’s middags geleverd. En wat u ’s middags bestelt, leveren wij de volgende ochtend. Zo gaat het werkt altijd door.

4. Technische ondersteuning

Als u vragen heeft over de toepassing of montage van bepaalde onderdelen, dan kunt u bij ons terecht. Onze technische merkspecialisten bieden u telefonisch de ondersteuning die u nodig heeft of komen bij u op de locatie. U staat er dus nooit alleen voor.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

5. Vaste aanspreekpunten

Bij De Onderdelendienst gaan we graag met de tijd mee, maar houden we onze klantrelatie graag persoonlijk. Dus heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor het bestellen en leveren van onderdelen, technische ondersteuning of een afspraak bij u op de vestiging over de inkoop.

6. Online bestellen

Voor u zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Online kunt u op elk moment uw bestellingen doorgeven. Overdag kan dat natuurlijk ook telefonisch. Op die manier kunt u efficiënt werken zoals u dat prettig vindt en onderdelen bestellen op het moment dat het u uitkomt.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

7. Slim zakendoen

Met de kristalheldere inkoopvoorwaarden van De Onderdelendienst komt u nooit voor verrassingen te staan. En met onze scherpe prijzen kunt u een aantrekkelijke marge calculeren. Als ondernemer zijn er al onzekerheden genoeg. Met De Onderdelendienst weet u precies waar u aan toe bent.

De Onderdelendienst van het jaar 2023

Elk jaar is er weer een nieuwe winnaar van de felbegeerde titel ‘De Onderdelendienst van het Jaar’. Het is een prijs die wordt uitgereikt aan...

Lees meer
Formule 1 Winactie De Onderdelendienst 2023

Formule 1 Winactie De Onderdelendienst 2023

Het nieuwe Formule 1 seizoen staat weer voor de deur én daarmee ook een splinternieuwe campagne van De Onderdelendienst: Een Formule 1 winactie speciaal voor...

Lees meer

Zomer actie Doeboeken – prijsuitreiking

Vanaf juni 2021 zijn van de Drone Win actie de 3 prijswinnaars (1 prijs, 2e prijs en 3e prijs) verrast met een bezoek door de...

Lees meer
Kinder Doe boeken actie

Kinder Doe boeken actie

Vanaf maandag 26 juli 2021 tot en met dinsdag 31 augustus 2021 gaat er een unieke campagne van start voor de klanten van De Onderdelendienst....

Lees meer
© 2023 - De Onderdelendienst