Onderdelen bestellen bij De Onderdelendienst heeft een aantal voordelen. Die zetten we graag nog even voor u op een rijtje in onze 7 sterke punten:

7 sterke punten van De Onderdelendienst

1. Eén adres voor zes merken

U bestelt eenvoudig de onderdelen voor zes verschillende merken. De Onderdelendienst levert het complete assortiment voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. U hoeft dus niet meer te zoeken en ziet online meteen wat de voorraad is. Dat scheelt u veel tijd.

2. Originele onderdelen

Uw klanten kiezen bewust voor een automerk en dan is het fijn dat u ze kunt garanderen dat alleen originele onderdelen worden gemonteerd. Dat biedt zekerheid in kwaliteit en montagegemak. En op alle onderdelen bieden we twee jaar garantie. Daarnaast bieden we ook Economy Parts; onderdelen met een fabriekskwaliteit speciaal ontworpen voor auto’s ouder dan 5 jaar. Deze delen zijn tevens voordeliger dan de originele onderdelen en dankzij dezelfde garantie een passend alternatief.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

3. Snelle en stipte bezorging

Uw klanten hebben meestal haast en zelf wilt u een vlot werkproces in uw werkplaats. De Onderdelendienst helpt u daar graag bij. Wat u ’s ochtends bestelt, krijgt u ’s middags geleverd. En wat u ’s middags bestelt, leveren wij de volgende ochtend. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw onderdelen.

4. Technische ondersteuning

Als u vragen heeft over de toepassing of montage van bepaalde onderdelen, dan kunt u bij ons terecht. Onze technische merkspecialisten bieden u telefonisch de ondersteuning die u nodig heeft of komen bij u op de locatie. U staat er dus nooit alleen voor.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

5. Vaste aanspreekpunten

Bij De Onderdelendienst gaan we graag met de tijd mee, maar houden we onze klantrelatie graag persoonlijk. Dus heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor het bestellen en leveren van onderdelen, technische ondersteuning of een afspraak bij u op de vestiging over de inkoop.

6. Online bestellen

Voor u zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Online kunt u op elk moment uw bestellingen doorgeven. Overdag kan dat natuurlijk ook telefonisch. Op die manier kunt u efficiënt werken zoals u dat prettig vindt en onderdelen bestellen op het moment dat het u uitkomt.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

7. Slim zakendoen

Met de kristalheldere inkoopvoorwaarden van De Onderdelendienst komt u nooit voor verrassingen te staan. En met onze scherpe prijzen kunt u een aantrekkelijke marge calculeren. Als ondernemer zijn er al onzekerheden genoeg. Met De Onderdelendienst weet u precies waar u aan toe bent.

F1 Donutactie van De Onderdelendienst

F1 Donutactie van De Onderdelendienst

Van maandag 19 februari t/m 24 maart maken klanten van De Onderdelendienst kans op één van de drie exclusieve arrangementen voor de Dutch Grand Prix...

Lees meer
De Onderdelendienst PAKT UIT

De Onderdelendienst PAKT UIT

De Onderdelendienst kan niet wachten op de kerst en dat is goed nieuws voor alle onderhoudsklanten.Met hulp van de kerstman pakken we namelijk uit met...

Lees meer
Oktoberfest De Onderdelendienst

Oktoberfest De Onderdelendienst

Dit jaar is oktober feestmaand bij De Onderdelendienst. Schadebedrijven maken namelijk kans om een echt Oktoberfest te winnen op hun eigen locatie. Trek de lederhose...

Lees meer
Zomercampagne 2023 - Strandlaken XXL met spel

Zomercampagne 2023 – Strandlaken XXL met spel

Denk groot! Dat is wat we deze zomer doen bij De Onderdelendienst. Vanaf volgende week start Het Grote Vakantiespel van De Onderdelendienst. Tijdens de actieperiode...

Lees meer
© 2024 - De Onderdelendienst