Onderdelen bestellen bij De Onderdelendienst heeft een aantal voordelen. Die zetten we graag nog even voor u op een rijtje in onze 7 sterke punten:

7 sterke punten van De Onderdelendienst

1. Eén adres voor vijf merken

U bestelt eenvoudig de onderdelen voor vijf verschillende merken. De Onderdelendienst levert het complete assortiment voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. U hoeft dus niet meer te zoeken en ziet online meteen wat de voorraad is. Dat scheelt u veel tijd.

2. Originele onderdelen

Uw klanten kiezen bewust voor een automerk en dan is het fijn dat u ze kunt garanderen dat alleen originele onderdelen worden gemonteerd. Dat biedt zekerheid in kwaliteit en montagegemak. En op alle onderdelen bieden we twee jaar garantie. Daarnaast bieden we ook Economy Parts; onderdelen met een fabriekskwaliteit speciaal ontworpen voor auto’s ouder dan 5 jaar. Deze delen zijn tevens voordeliger dan de originele onderdelen en dankzij dezelfde garantie een passend alternatief.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

3. Snelle en stipte bezorging

Uw klanten hebben meestal haast en zelf wilt u een vlot werkproces in uw werkplaats. De Onderdelendienst helpt u daar graag bij. Wat u ’s ochtends bestelt, krijgt u ’s middags geleverd. En wat u ’s middags bestelt, leveren wij de volgende ochtend. Zo gaat het werkt altijd door.

4. Technische ondersteuning

Als u vragen heeft over de toepassing of montage van bepaalde onderdelen, dan kunt u bij ons terecht. Onze technische merkspecialisten bieden u telefonisch de ondersteuning die u nodig heeft of komen bij u op de locatie. U staat er dus nooit alleen voor.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

5. Vaste aanspreekpunten

Bij De Onderdelendienst gaan we graag met de tijd mee, maar houden we onze klantrelatie graag persoonlijk. Dus heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor het bestellen en leveren van onderdelen, technische ondersteuning of een afspraak bij u op de vestiging over de inkoop.

6. Online bestellen

Voor u zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Online kunt u op elk moment uw bestellingen doorgeven. Overdag kan dat natuurlijk ook telefonisch. Op die manier kunt u efficiënt werken zoals u dat prettig vindt en onderdelen bestellen op het moment dat het u uitkomt.

7 sterke punten van De Onderdelendienst
7 sterke punten van De Onderdelendienst

7. Slim zakendoen

Met de kristalheldere inkoopvoorwaarden van De Onderdelendienst komt u nooit voor verrassingen te staan. En met onze scherpe prijzen kunt u een aantrekkelijke marge calculeren. Als ondernemer zijn er al onzekerheden genoeg. Met De Onderdelendienst weet u precies waar u aan toe bent.

F1 Win actie – Prijsuitreiking

Begin juni zijn van de F1 Win actie de 3 prijswinnaars (1 prijs, 2e prijs en 3e prijs) verrast met een spontaan bezoek door de...

Lees meer
F1 Win actie

F1 Win actie

Vanaf maandag 17 februari 2020 tot vrijdag 3 april 2020 gaat er een unieke campagne van start voor de klanten van De Onderdelendienst. Klanten die...

Lees meer
© 2021 - De Onderdelendienst