Elk jaar is er weer een nieuwe winnaar van de felbegeerde titel ‘De Onderdelendienst van het Jaar’. Het is een prijs die wordt uitgereikt aan De Onderdelendienst die uitblinkt in verschillende categorieën, zoals het gemiddelde orderbedrag en aantal orders per klant, de omzet in onderhoud- en schadeonderdelen, deelname aan campagnes en de bekende De Onderdelenkrant. En de winnaars zijn bekend! Dit jaar waren er vier gelukkige winnaars die deze prijs mochten ontvangen.

  1. De Onderdelendienst van Huiskes-Kokkeler
    Op de eerste plaats staat de Onderdelendienst van Huiskes-Kokkeler. Met hun uitstekende service, brede assortiment van originele onderdelen en efficiënte werkwijze hebben zij de titel van De Onderdelendienst van het Jaar 2023 verdiend. De toewijding aan het leveren van hoogwaardige originele onderdelen en uitstekende service aan hun klanten heeft De Onderdelendienst van Huiskes-Kokkeler naar de top gebracht.
  1. De Onderdelendienst van Wittebrug
    Op de tweede plaats vinden we de Onderdelendienst van Wittebrug. Met een indrukwekkende omzet in onderhouds- en schadeonderdelen en een hoog gemiddeld orderbedrag en aantal orders per klant, hebben zij een sterke positie veroverd binnen De Onderdelendiensten. Klanten kunnen hier altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een breed assortiment aan onderdelen van de hoogste kwaliteit.
De Onderdelendienst van het jaar 2023

  1. De Onderdelendienst Van den Brug en Auto Poppe (gedeelde 3e plek)
    Op de derde plaats vinden we twee winnaars die beide even hoog hebben gescoord: De Onderdelendienst Van den Brug en De Onderdelendienst van Auto Poppe. Beide hebben uitstekende prestaties geleverd op verschillende vlakken, zoals omzet en deelname aan campagnes. De toewijding van deze Onderdelendiensten aan het bieden van hoogwaardige onderdelen en uitstekende klantenservice heeft beide De Onderdelendiensten een derde plek opgeleverd.

Welke De Onderdelendienst zal zich komend jaar onderscheiden met uitmuntende prestaties en voortreffelijke service? Volgend jaar weten we wie er met de titel De Onderdelendienst van het jaar 2024 vandoor zal gaan!